25 juli 2024
Stofafzuiging

Stofafzuiging bestellen

Stofafzuiging kan een zeer belangrijk aspect zijn in bepaalde bedrijven. Dit speciale luchtfilter installatie zorgt ervoor dat de lucht in een bepaalde ruimte gezuiverd wordt. Voor veel bedrijven is het aan te raden om een installatie te installeren die ervoor zorgt dat bepaalde stofdeeltjes niet in de werkruimte komen.

Een tijd geleden hebben wij nieuwe machines binnen ons bedrijf gekregen. Deze machines zorgden ervoor dat wij een betere productie konden leveren. Echter bleek dat deze machines meer lawaai en stof produceerden. Aan de herrie hadden wij al snel een oplossing voor gevonden, echter het stof probleem daar moesten wij nog mee aan de slag.

Stofafzuiging

Via EURO Manchetten & Compensatoren een stofafzuiging besteld

Ons bedrijf is de afgelopen tijd flink uit zijn voegen gegroeid, wat natuurlijk erg fijn is. Hierdoor moesten wij gaan verhuizen naar een ander pand en daar werden ook andere machines aangeschaft. Het was een wereld van verschil, alleen produceerden deze ook meer stof. Dankzij Euro manchetten hebben wij de nodige informatie gekregen en hier hebben wij dan ook een lucht zuiveringsinstallatie aangeschaft. Hiermee worden de kleine deeltjes opgevangen,. wat resulteert in een zeer stofvrije omgeving.

Euro manchetten is een bedrijf die al meer dan 30 jaar bestaat. Inmiddels is dit bedrijf enorm gegroeid en heeft een ruim afzet gebied. De producten die hier worden gemaakt, worden niet alleen in Nederland verkocht, maar ook ver daarbuiten.