13 juni 2024

Bij een bedrijfsongeval schadevergoeding krijgen?

Is het standaard dat je bij een bedrijfsongeval schadevergoeding krijgt? Of zitten hier meer haken en ogen aan verbonden? Zelf weet ik maar al te goed dat het niet altijd een bedrijfsongeval is. Een ongeluk kan natuurlijk altijd gebeuren, maar het ligt er maar net aan wat voor een ongeluk het is. Hiervoor raad ik je aan om eens op de website van Sapadvocaten.nl te kijken. Bij dit bedrijf vind je de juiste tips en informatie wat je hieraan kunt doen.

Letsel oplopen tijdens het verrichten van werkzaamheden is nooit prettig. Helemaal niet wanneer jij thuis komt te zitten omdat je niet meer kunt werken. In dit geval heb je recht op een schadevergoeding. Maar hoe kom jij hieraan? Bovendien wil jij graag weten wat het bedrag is om de kosten te kunnen dekken toch?

Bedrijfsongeval en een schadevergoeding

Helaas heb ik hier voor een tijd terug ook last van gehad. Na een lange dag werken had ik niet in de gaten dat er een trap midden op de vloer lag. Hier liep ik tegenaan waardoor ik vervolgens ben gevallen. Het resultaat was dan ook een arm die gebroken was op meerdere plekken. Dit hield direct in dat ik mijn werkzaamheden niet meer kon uitvoeren en dus thuis kwam te zitten. Gelukkig kon ik via Sapadvocaten.nl dan wel een schadevergoeding ontvangen wat het enigszins heeft verzacht.