14 april 2024

Woolrich jas

Ben jij op zoek naar een winterjas die gewoon echt perfect te noemen is? Dan is een woolrich jas waarschijnlijk een goede keus! Woolrich is een merk dat al maar liefst 180 jaar bestaat en bekend staat vanwege zijn goede kwaliteit. Als je bijvoorbeeld een zakenman bent en op zoek bent naar een nette en warme winterjas, dan is woolrich zeker de juiste keus voor jou. Ook kun je kiezen voor een parka of een jas met bijvoorbeeld een bontkraag om te kiezen en te combineren met een outfit voor in je vrije tijd. Het dons vormt zich altijd goed om je lichaam heen, en zorgt ervoor dat jij goed warm blijft. Ook is elke jaszak van een woolrich jas gemaakt van een binnen fleece stof dat ervoor zorgt dat je handen lekker warm blijven. Ideaal voor tijdens koudere dagen, en ook heb je dan geen handschoenen meer nodig.

 Woolrich badge

Je kunt een woolrich jas eenvoudig herkennen aan het embleem/ badge, dat op de jas staat. Zo zie je aan de mouw een strip met klittenband waar Woolrich op staat. Dit is typerend voor hetmerk. Echter is het ook mogelijk om dit merk logo bijvoorbeeld aan je rits vast te maken, of zelfs aan je muts. Je kunt er dus zelf voor kiezen of en hoe je graag wilt dat het logo wordt laten zien. Daarnaast heeft woolrich ook een groot aanbod aan luxery sweaters. Deze sweaters worden in verschillende kleuren gemaakt en zijn gemaakt met het gave 3d merk logo, waaraan je de sweater snel kunt herkennen.

 Diverse fits

Voor jouw nieuwe woolrich jas kun je dus kiezen voor bijvoorbeeld de tech stretch artic parka. Dit is een zeer populair model en zorgt ervoor dat jij in zelfs de aller koudste weersomstandigheden, er lekker warm bij kunt lopen. Zo is deze jas gemaakt om je te beschermen en warm te houden bij temperaturen van maar liefst 30 graden onder nul.