12 juni 2024

Restaurant Kaatsheuvel

Bent u op zoek naar een Restaurant in Kaatsheuvel? GuestHouse Kitchen is hét restaurant in Kaatsheuvel en omstreken. Bij GuestHouse Kitchen kunt u terecht voor een heerlijk uitgebreid ontbijtje, een lekkere lunch met familie of een dagvers diner. De koks van GuestHouse Kitchen doen elke dag hun best om weer iets fantastisch te bereiden, dit doen ze altijd met alle plezier voor u.Het eten bij Guesthouse Kitchen is niet alleen heel lekker het is ook nog eens duurzaam om te eten bij Guesthouse Kitchen te eten.

Een samenwerking met Albert Heijn zorgt ervoor dat er dagelijks wisselende menu’s verschijnen uit de supermarkt. Op deze manier zorgt het restaurant ervoor dat de voedselverspilling van Albert Heijn met 50 procent minder wordt. Echter zitten alle gebruikte ingrediënten nog wel voor de houdbaarheidsdatum, maar deze ingrediënten zouden enkele dagen later weggegooid worden. Dit voorkomt het restaurant samen met u.

Duurzaam Restaurant Kaatsheuvel

Als gast van het Guesthouse Hotel heeft u direct een restaurant in de buurt. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld terugkomt van de Efteling of nog van plan bent om naar de Efteling te gaan. Met een stevig ontbijt bent u klaar voor een actieve dag. En na afloop kunt u genieten van een culinair diner. 
Houdt u van koken en bent u geïnteresseerd om te kijken hoe de koks uw eten bereiden. Dan kunt u altijd meekijken en vragen stellen. De koks vertellen u graag alles over de ingrediënten en de bereidingswijze.