14 april 2024
Kaashandel Remijn

Kaashandel Remijn, een goede leverancier

Jarenlang kopen wij onze kazen van de kaashandel Remijn. Deze leverancier levert door heel Nederland en ook in het buitenland zijn producten. Ook venters hebben de kans om hier hun inkopen te doen en hiermee de markt op te gaan. Wat ooit was begonnen als een klein bedrijfje is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf met 15 medewerkers. Wekelijks worden er leveringen naar meer dan 300 adressen in zowel binnen als ook in het buitenland gedaan. Je kan wel zeggen dat dit bedrijf echt een geweldig bedrijf is. Zelfs de oprichter van dit bedrijf, Kees Remijn, werkt hier als 67 jarige nog steeds aan mee.

Kaashandel Remijn

Kaashandel Remijn bestaat al meer dan 35 jaar

De bovenstaande leverancier heeft al meerdere prijzen gewonnen met de verkoop van de verschillende kazen. Wanneer jij op de website gaat kijken zie je van welk bedrijf een kaas in de prijzen is gevallen. Kan ook niet anders, want alles wat van deze leverancier af komt is van bijzonder hoge kwaliteit. De prijzenkast is aardig vol en dat is te danken aan meerdere boeren die hun heerlijke producten aanbieden.

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau om aan iemand te geven, dan kan ik je de tip geven, om een heerlijk stuk kaas te kopen. Deze kan je op diverse manieren inpakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuke mand met een lekker stukje kaas, deze kan je verder vullen met andere lekkere dingen naar keuze.