14 april 2024

Neem ook eens een IPA biertje!

Verdiep jezelf eens in de lekkere smaken van een IPA bier. IPA staat voor India Pale Ale. Oftewel, lekker en zijn eigen unieke smaak die je gewoon eens moet proberen. Heerlijk om voor jezelf te houden. Uiteraard ook een perfect idee om te geven als geschenk. Op de website van Mister Hop heb je voldoende keuze en kun jij een standaard bierpakket bestellen. Plaats jij een bestelling boven de vijftig euro bij dit bedrijf? Dan wordt het ook nog eens kosteloos bezorgd. Kortom, neem eens een kijkje in het assortiment van dit bedrijf!

Een geschenk wat bijzonder moet zijn

Zelf was ik al een aantal dagen druk aan het bedenken wat ik als cadeau zou geven aan mijn vader. Hij wordt vijftig en dat willen wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De collectie aan parfum wat hij jaarlijks krijgt is niet ideaal. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een ander geschenk. Dit leidde mij vrijwel direct naar de website van Mister Hop. Bij dit bedrijf zag ik de IPA bier staan en dat leek mij een perfect idee. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om dit te bestellen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik de bestelling de volgende dag al binnen! Voor mijn eigen had ik ook nog een biertje erbij besteld. Dit om te testen hoe dat het smaakt.