25 juli 2024
Cubanisto Daiquiri

Kies Cubanisto Daiquiri

Kun jij het goed uitspreken Cubanisto Daiquiri? Nee, dat is ook helemaal niet nodig, als je dit bier maar lekker kunt drinken. Het smaakprofiel is fijn en fris. Let ook eens op het flesje, leuk voor de verzamelaars en zo herkenbaar voor dit speciaalbier. Op de Hopt website lees je meer over deze biersoort.

Benieuwd hoe zij smaakt? Plaats je bestelling en je kunt er binnenkort van genieten. En wist je dat het 20 juni Vaderdag is en dat voetbal op dit moment een heet onderwerp is? Goede redenen om met een biertje af te koelen tijdens de wedstrijd. Voor Vaderdag is het een leuk idee dit bier cadeau te geven met of onder accessoires. Ken je budget en maak er een leuk geschenk van.

Cubanisto Daiquiri

Cubanisto Daiquiri niet om uit te spreken maar om te drinken

Cubanisto Daiquiri is een naam die je niet snel goed zult uitspreken. Daarvoor is deze biersoort ook niet gebrouwen, je moet haar lekker drinken. Aanbieder Hopt van vele soorten bier heeft ook deze  smaak in het assortiment.Wil je dit bier proberen? Plaats je bestelling via de website. Wil je er eerst meer over weten? Neem contact op met de klantenservice en een bierkenner helpt je verder bij je keuze, dit bier of toch een andere soort. Hopt heeft het assortiment en jij hebt de keuze.