13 juni 2024

Een ruim vakantiehuis op het platteland in Spanje

In Spanje is het heel goed mogelijk om een vakantiehuis te huren op het platteland. Nu zal je wel denken, dat kan ook in Nederland. Maar in Nederland zit je altijd met het onstuimige weer, je kunt hele warme zomers hebben maar ook hele regenachtige. Daarnaast is het hier in de winter vaak nat en onaangenaam. Voor een vakantiehuis in Nederland op het platteland moet je altijd een aantal afwegingen maken. Toch is het mogelijk om te genieten van een vakantiehuis op het platteland, waarbij je bijna zeker kunt zijn van mooi weer. Deze vind je namelijk in Spanje en wel in de provincie Alicante.

Vakantiehuis in landelijke stijl
In de Costa Blanca kun je Finca Iris vinden, in dit vakantiehuis kun je genieten van alle dingen die de Costa Blanca te bieden heeft. De woning bevindt zich net buiten de drukte van de Costa Blanca en biedt een prachtige natuur en totale rust rond de Sierra de Bernia. Om de woning heen lig één hectare grond, inclusief privé zwembad.
Voordat je bij de woning aankomt, maak je een prachtige rit door de bergen, waarbij je kunt genieten van diverse uitzichten. Eenmaal bij het huisje aangekomen, kom je binnen over een ruime veranda met een lounge gedeelte. Waar je heerlijk kunt dineren aan een grote eettafel en kunt genieten van gezellige avonden. Het huis biedt twee royale slaapkamers, twee badkamers en daarnaast is er een studio welke je tot je beschikking kunt nemen. Hier vind je nog een badkamer en een slaapkamer.