12 juni 2024
Camping Limburg

Kinderen vervelen zich nooit op de camping

Of je nu met je eigen tent of vouwwagen komt, of je wilt een accommodatie huren. Bij Camping Limburg ben je altijd welkom. Deze camping is geweldig voor gezinnen die jonge kinderen hebben, de vele faciliteiten zorgen ervoor dat je bij zowel zon als minder mooi weer altijd iets te doen hebt met je kinderen. Een geweldig recreatieteam, waar Pluck en Pien het voortouw nemen, iedere dag weer verzorgen zij avontuur en gezellig voor de kinderen. Je merkt dat de camping echt leeft met al de activiteiten die er worden georganiseerd.

Camping Limburg

Meer dan genoeg te doen voor kinderen

Naast alle activiteiten en evenementen die er worden georganiseerd, is er ook vermaak met meer dan 25 speeltoestellen en 4 speeltuintjes. In de twee restaurantjes die Camping Limburg rijk is eet je dagelijks een lekkere maaltijd of drink je gezellig een drankje met je kinderen. De faciliteiten om te zwemmen zijn op de camping uniek, een buiten golfslagbad, roeivijver met een strandje waar je ook lekker kunt zonnen, de waterspeeltuin en het subtropisch zwemparadijs zorgen bij zomerweer voor een aangenaam vermaak om af te koelen.

Bekroond door de ANWB

Camping Limburg

Door de vele faciliteiten en mogelijkheden die je hebt op Camping Limburg is de camping beloond door de ANWB, maarliefst vijf sterren heeft het park gekregen. De combinatie van het animatieteam, vele faciliteiten en het feit dat de camping perfect is voor jonge gezinnen maken de camping populair. Maar de omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen speelt natuurlijk ook mee. Genoeg te doen voor een complete vakantie voor jong en oud.