25 juli 2024

Ahava

“Ahava is een liefdesverhaal tussen mens en één van de meest mystieke plekken op de wereld, de Dode Zee.” Het huidverzorgingsmerk is extreem geïnspireerd door de natuur. De wetenschap in het laboratorium van het merk laat zich leiden door nog niet eerder ontdekte plantaardige ingrediënten en mineralen uit de Dode Zee. Bij de onderzoekers van Ahava staat het begrijpen van het menselijk lichaam voorop. Dankzij innovaties en jarenlang onderzoek zorgen de producten van Ahava niet alleen voor het verbeteren van de huid, ze helpen ook de huid in staat te stellen om zichzelf te kunnen verbeteren.

De naam Ahava betekent ‘liefde’ in het Hebreeuws. Liefde voor het lichaam en liefde voor de natuur is wat het merk zo speciaal maakt. De meeste ingrediënten worden gewonnen uit de Dode Zee. Deze zee is namelijk een bron van talloze mineralen die zorgen voor een verbetering van de huid. Sommige gaan een gevoelige huid tegen, terwijl anderen de eerste tekenen van huidveroudering te lijf gaan. Daarom heeft Ahava diverse productlijnen ontwikkeld. Het merk weet voor ieder soort huid de juiste mineralen te gebruiken zodat iedereen kan genieten van een gezonde huidconditie.

Ahava Dead Sea Water is een productlijn voor de huid die wel wat hydratatie kan gebruiken. Een vochtarme huid voelt vaak droog aan en is eerder vatbaar voor rimpels. Daarom is het belangrijk om producten te gebruiken die de huid hydrateren. Dankzij de beste mineralen uit de dode zee weten de Ahava Dead Sea Water producten de huid gezond te houden, te herstellen en deze zijdezacht te maken. Nog een pluspunt: de shower gels en bodylotions zijn verkrijgbaar in heerlijke geurcombinaties, zoals cactus-rode peper, mandarijn-cederhout en moringa-peer. Niet alleen prettig voor de huid, maar ook een heerlijke zintuigelijke ervaring.

Speciaal voor de overgevoelige huid heeft Ahava de Clineral productlijn ontwikkeld. De producten uit deze collectie weten irritaties te verlichten, de huid te voeden en roodheid te verminderen. Een overgevoelige huid heeft snel kans op irritatie of allergische reacties, maar de productlijn weet deze kans zeer klein te maken. Huidproblemen en huidaandoeningen vergen vaak een speciale behandeling en dat weet Ahava te bereiken door geen parabenen en kunstmatige geurstoffen te gebruiken en hun producten te voorzien van de beste mineralen uit de Dode Zee. Bij de producten kan je denken aan een gezichtscrème die eczeem verhelpt, een shampoo tegen psoriasis en een bodylotion die een rode huid weet te kalmeren.

Naast deze toppers heeft Ahava nog meer heerlijke productlijnen die de huid optimaal verzorgen. Ontdek te minerale producten zelf en bestel ze bij Beautyfashionshop. Hier profiteer je altijd van scherpe prijzen, de beste aanbiedingen en een goede service. Ons team van specialisten helpt je graag bij het vinden van de juiste producten en het geven van het geschikte advies.