25 juli 2024

4 redenen om naar Aruba te gaan voor je bruiloft of je huwelijksreis!

Aruba beschikt over een van de mooiste kustlijnen ter wereld. De perfecte bestemming voor zonliefhebbers! Het eiland heeft prachtige, witte stranden en helderblauwe wateren waardoor je het gevoel krijgt dat je omringd bent door het paradijs. Een andere reden voor trouwen op Aruba is omdat het land deel uitmaakt van de ABC-eilanden die buiten de orkaangordel liggen. Dit betekent dat je het hele jaar door naar Aruba kunt reizen, want het weer is altijd perfect!

Hieronder vind je enkele belangrijke redenen waarom Aruba bovenaan je reislijst zou moeten staan!

1. De ultieme bestemming voor fijnproevers

Aruba is de perfecte bestemming voor fijnproevers. Met 200 restaurants op het kleine eiland zijn er eindeloze keuzes om aan je wensen te voldoen. Eten is een belangrijk onderdeel van de Arubaanse cultuur en met een breed scala aan nationaliteiten die een mix van Spaans, Portugees en Nederlands brengen, zorgen de smaken voor een culinaire ervaring die je nog nooit eerder hebt gehad.

2. Aruba is gevuld met cultuur en geschiedenis

Als je graag de volledige cultuur van een land wilt ervaren, dan is Aruba de perfecte vakantiebestemming. Het land biedt veel activiteiten waarbij je mee kunt doen met de lokale bevolking. Bezoek San Nicolas en wordt omringd door kleurrijke muurschilderingen die de meeste stadsmuren bedekken. Lokale artiesten zijn trots op hun werk en maken de stad tot een bloeiende, levendige kunstscene! 

3. De perfecte plek voor wandelen en watersport

Voor degenen die niet hun hele vakantie op het strand willen zitten, biedt Aruba vele mogelijkheden om de natuur te verkennen. Arikok National Park is de meest ideale plek voor iedereen die omringd wil zijn door de natuur. Het park is de thuisbasis van veel verschillende wandelpaden en plekken om te genieten van het uitzicht of om vroege ochtendwandelingen te maken en de zonsopgang te vangen. Een andere activiteit waar je jezelf op kunt richten is de watersport. Het eiland is perfect voor paddleboarden, kajakken en windsurfen! 

4. De meest ideale trouw- en huwelijksbestemming

Naast de vele bovengenoemde mogelijkheden is Aruba ook een romantisch eiland. Of je nu komt voor je bruiloft of je huwelijksreis. Alles is mogelijk! Omdat Aruba een van de mooiste trouwlocaties is, is er geen reden waarom je niet een bezoek aan dit eiland zal brengen. Droom je van een eenvoudige ceremonie versierd met bloemen, blote voeten in het zand en een prachtig uitzicht op zee? Dit terwijl je ‘Ja, ik wil’ zegt? Dan is Aruba echt iets voor jou! Interweddings kan je huwelijk op Aruba regelen op een van de minder bekende afgelegen stranden, zodat je een meer intieme ceremonie hebt. De mogelijkheden op Aruba zijn eindeloos!