12 juni 2024
Snacken

Snackmobiel, een plezier op jouw feest

Snackmobiel zorgt er met plezier voor. Jouw gasten zullen genieten van een goed gevulde puntzak friet. Niet te vergeten dat de frikandel op dat moment ook in het vet ligt! Kortom, voldoende mogelijkheden om iedereen te voorzien van eten. Wij hebben hier onlangs gebruik van gemaakt. Onze dochter werd 10 en zij wilde maar al te graag een verjaardagsfeest geven. Op zich vinden wij dat ontzettend leuk om te organiseren en zijn hier ook meteen mee aan de slag gegaan. Mijn vrouw is in de stad gaan zoeken naar spullen die zij nodig had voor het versieren. Ikzelf heb het wat eenvoudiger aangepakt. Ik ben namelijk op de bank gaan zitten en de laptop op schoot genomen. Hier ben ik gaan zoeken naar leuke tips die ik kan gebruiken voor het eten. Kinderen lusten nu eenmaal niet alles en daar wil ik maar al te graag rekening mee houden.

Snackmobiel

Online gezocht naar Snackmobiel

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik al snel terecht op de website van Snackmobiel. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om friet en snacks te bakken op locatie. De kosten die zij hanteren zijn erg aantrekkelijk en bovendien hoef je hier geen moeite voor te doen. Aangezien mijn vrouw nog in de stad rondliep, heb ik het besluit genomen om te gaan boeken.

Aardappelen

In een mum van tijd was dit geregeld en toen mijn vrouw thuis kwam had ik het haar ook gelijk verteld. Zij reageerde gelukkig net zo enthousiast als dat ik deed en hiermee was het eten ook meteen geregeld. De dag dat onze dochter jarig was verliep gelukkig erg zonnig. De frietkot was er netjes op tijd en het luik ging vervolgens op. De kinderen waren zo enthousiast geworden en stonden netjes in de rij om te mogen bestellen bij Snackmobiel.