12 juni 2024

Prachtige kerstdorpen maakt u met Felina World

Kerstdorpen maken in de tijd rond kerstmis is erg leuk om te doen. Vooral de verzamelaars zijn hier zeer lange tijd mee bezig. Een kerstdorp geeft namelijk een levendige sfeer in uw woonkamer. Of u nu een uitgebreid dorp bouwt of slechts enkele kerstdorp miniaturen in uw huiskamer kwijt kunt, bij Felinaworld bent u altijd aan het juiste adres.

Wat kunt u vinden bij FelinaWorld?

Bij FelinaWorld kunt u alle vinden op het gebied van kerstdorpen. Zo kunt u kersthuisjes kopen maar ook figuren, molens, treinen en lantaarns. Een kerstdorp kunt u volledig naar uw eigen smaak maken en daarom zijn er ook vele verschillende soorten huisjes en andere toebehoren.

Grote merken voor kerstdorpen

Het enorme assortiment van Felinaworld wordt grotendeels bepaald door de meest toonaangevende merken op het gebied van kerstdorpen: Lemax en Luville.

Lemax is dé marktleider op het gebied van kerstdorp-miniaturen. Ooit begon het merk met verlichte huisjes, waarna het zich na 1990 uitbreiden met onder andere figuren, bomen, treinen en meer accessoires.

Wanneer u van detail tot in de puntjes houdt, denk dan aan Luville. Dit toonaangevende merk is ook één van de bekendste miniatuur merken ter wereld. Dit merk staat bekend om alle details.