12 juni 2024

Mijn Macbook laten repareren bij iPhoneApk

Ik had een nieuwe Macbook voor mijn zus gekocht omdat ze een eigen bedrijf is opgestart. Ze bouwt website voor bedrijven. Ze was in het begin erg druk om het bedrijf uit te breiden. Ze had haar laptop laten vallen die helemaal kapot was gegaan. Ik besloot daarom om een nieuwe laptop voor haar te kopen. We hadden samen een nieuwe laptop uitgezocht. Ik had een Macbook gekocht zodat ze weer goed zou functioneren op werk. Na een aantal dagen liet ze de Macbook vallen en het beeldscherm was kapot gegaan. ik ging dus op het internet op zoek naar een bedrijf die Macbooks repareert. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op de website van iPhoneApk.


Informatie op de website

Op de website was erg veel informatie te vinden over het bedrijf. Op de website stond ook vermeld dat je langs kan komen zonder afspraak. Ik heb daarom een bezoek gebracht aan de winkel. De Macbook was binnen enkele dagen volledig gerepareerd. De prijzen die ze hanteren vond ik ook zeer aantrekkelijk. Ik had de laptop bij de winkel opgehaald en naar het bedrijf van mijn zus gebracht. Ze was super blij dat de laptop weer goed functioneerde en ze weer aan het werk kon.