12 juni 2024
Oldtimers te koop

Lex classics: oldtimers te koop

Lex Classics heeft mooie en goede oldtimers te koop, dus wanneer jij op zoek bent naar een oldtimer dan raad ik je deze dealer zeker aan. Het aanbod is zeer gevarieerd, je vind er allerlei soorten oldtimers van verschillende merken. Ik kocht onlangs mijn oldtimer bij Lex Classics en vertel je er graag meer over.

Oldtimers te koopOldtimers te koop, vind de auto van je dromen!

Ik ben helemaal weg van de oldtimers van Alfa Romeo en zag op de website dat ze een Alfa Romeo 1300 GT Junior te koop hebben staan met een bouwjaar van 1975 en een prijs van €39.500,-. Ik was op slag verliefd! De auto is in perfecte staat en heeft weinig kilometers op te teller, wat ik echt een pluspunt vind. Op de website kon ik al veel informatie vinden, maar ik wilde de Alfa Romeo graag in het echt bekijken en daarnaast was ik ook wel benieuwd naar de andere oldtimers die te koop staan bij Lex Classics. Op de website las ik dat ik het beste eerst een afspraak kan maken via de telefoon of de mail. Aangezien bellers sneller zijn, besloot ik te bellen. Ik kon dezelfde dag nog langskomen, ideaal!

Niet alleen oldtimersOldtimers te koop

De medewerker die mij verwelkomde was erg aardig en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik mocht de auto goed bekijken, zowel binnen als van buiten. Dat gaf mij een erg vertrouwd gevoel. Daarnaast mocht ik uiteraard ook nog een proefritje maken, geweldig vond ik het! Ik was er snel uit: deze auto wilde ik! Ik kocht hem dus en hij was snel van mij. Lex Classics heeft niet alleen oldtimers te koop staan, ze hebben ook een aantal nieuwere modellen in het assortiment. Op zoek naar een auto? Ga bij Lex Classics kijken!