25 juli 2024

Kinderuitje Rotterdam

Jouw zoon of dochter is eerdaags jarig en dat wil jij graag vieren? Regel jouw kinderuitje in Rotterdam! Bij Abel Klimbos kunnen de kinderen heerlijk genieten en klauteren in de bomen. Voor een vaste lage prijs is het mogelijk om te reserveren bij Abel. Zo heb je voor de kinderen de keuze uit vier routes beschikbaar. Zo kun je er onder andere voor kiezen om de kinderen eerst te laten eten en daarna klimmen. Een pannenkoek, halve pizza of kipstukjes met frietjes kun je uit kiezen. Enorm lekker voor de kinderen en niet te vergeten dat je ook nog eens een lekker ijsje krijgt na afloop!

Jouw kinderuitje in Rotterdam boek je online!

Voor zowel jong als oud is het mogelijk om je verjaardag bij Abel te vieren. Een kinderuitje is mogelijk vanaf acht jaar oud te boeken bij Abel. Het leuke hiervan is dat het voor iedereen ontzettend leuk is om te doen. Lekker klimmen en klauteren in de bossen is een groot plezier! Voor een bedrag van 22,5 euro per kind kunnen zij zowel eten en klauteren. Hier hoef jij verder niet naar om te kijken en kun je optimaal genieten van de omgeving!

Onlangs heeft onze dochter haar verjaardag bij Abel gevierd. Met vier vriendinnen is zij de bossen ingedoken om samen met een medewerker te klimmen. Neem een kijkje op de bovenstaande website als je hier meer over te weten wilt komen!