25 juli 2024

IPhone reparatie Rijswijk repareert uw telefoon

Als klant vind ik het erg belangrijk dat ik goed word geholpen of goed geïnformeerd wordt. Telgefixt is een zeer vriendelijk bedrijf gespecialiseerd in IPhone reparatie en is gevestigd in Rijswijk. Ik kwam namelijk de winkel binnen lopen en iedereen was heel vriendelijk en ze waren gelijk nieuwsgierig naar mijn vraag en wat mijn probleem was. IPhone reparatie Rijswijk is een heel eerlijk bedrijf. Mijn telefoon was binnen 20 min gerepareerd en ik kon ondertussen me kijken en ik zag dat zij originele onderdelen gebruiken. Ondertussen zaten ze ook te kletsen en dat zorgde voor een gezellige sfeer. Ook waren alle werknemers gediplomeerd wat weer voor kwaliteit zorgt.

Aanrader

IPhone reparatie Rijswijk is echt een aanrader voor al u telefoon of tablet problemen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van IPhone reparatie Rijswijk want dat word je zeker gegarandeerd, en ze zijn ook zeker van hun zaak want je kan het ook zien aan hun houding of hoe ze je daarover aanspreken.

Ik ken IPhone reparatie Rijswijk door mijn collega haar IPhone beeldscherm was namelijk kapot en ze had letterlijk door heel Rijswijk gereden voor een goed en eerlijk reparatiebedrijf. Na een tijdje kwam ze terecht bij IPhone reparatie Rijswijk en ze zeker tevreden over haar product.  

Het bedrijf heet Telgefixt en ze zijn 6 dagen in de week open. Ook staan ze altijd open voor vragen en of reparaties. Ik zeg doen! Echt een aanrader en top service natuurlijk.