12 juni 2024
Logo-Physiq

Fitness Hoofddorp bij PhysIQ

De beste fitness Hoofddorp vindt u bij PhysIQ. PhysIQ is een sportschool in Hoofddorp waar u op de eerst plaats staat. Door de personal training van PhysIQ wordt u de beste versie van uzelf. Personal training is de beste manier om snel resultaat te behalen. De trainingen van PhysIQ zijn echt gefocust op uw doelen en wensen. Naast de personal trainingen hebben ze ook hersteltraining. heeft u net een ongeluk gehad waarbij u een spier goed heeft gescheurd en kunt u niet zo goed meer lopen. Dan kunt u samen met PhysIQ dit zo snel mogelijk te verhelpen door gepaste trainingen aan te bieden aan de mensen die dit nodig hebben. Dus bent u op zoek naar een sportschool dat alles op 1 plek heeft? Dan bent u op zoek naar PhysIQ.

training

Erg blij met PhysIQ

Ik ben erg blij met de trainingen van PhysIQ. Ik was vroeger altijd een stuk dunner dan de rest en ik voelde me hier onzeker over. Ik heb de keuze gemaakt om dit om te gooien en meer van mezelf te gaan genieten. Ik ben heel blij met deze keuze ik ben nu heel gespierd en ik voel me veel lekkerder in mijn vel. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van PhysIQ.

Gelijk beginnen met trainen

Wilt u meteen beginnen met trainen of wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op de website of neem telefonisch contact op met een van de medewerkers van PhysIQ.