12 juni 2024
Logo-DB-sport

Een personal coach Rotterdam zoals DB Sport

Bent u op zoek naar een personal coach Rotterdam die u het beste kan helpen met het behalen van uw fysieke doelen? Dan is DB Sport degene voor u. DB Sport is namelijk een personal coach die al vele jaren ervaring heeft in het geven van vele soorten trainingen. U kunt letterlijk voor elk doel hier terecht. Of u nou wilt trainen op conditie, of u wilt graag afvallen, spiermassa vergroten, boksen en nog veel meer. U zal het altijd goed hebben bij DB Sport. Zo kunt u voor de beste informatie nog altijd even kijken op de site van DB Sport.

personal training

Mijn ervaring met DB Sport

Mijn ervaring met DB Sport is zeer positief. Zo heb ik vroeger altijd lessen gehad bij een personal trainer, maar zoals je al het kunnen raden ben ik daar al heel lang mee gestopt. Maar het werd weer eens tijd dat ik dit toch weer ging doen. Omdat mijn oude personal trainer niet meer aanwezig is in mijn omgeving ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe personal trainer die mij het beste zou kunnen helpen. Zo ben ik via het internet terechtgekomen bij DB Sport, omdat deze zeer hoog stond aangeschreven. De site van dit bedrijf bevatte veel informatie die nuttig was voordat ik begon met sporten bij DB Sport. Na het leggen van contact kon ik dan ook meteen de volgende paar dagen beginnen met lessen. Zo waren deze lessen goed op mij afgestemd en heb ik veel vooruitgang gemaakt in een korte tijd.