25 juli 2024

E Liquid kopen? ea-sigaret heeft alles voor je in huis!

E-sigaretten is een manier van roken dat steeds bekender wordt. Dit omdat veel mensen inzien dat sigaretten erg slecht zijn, ze kiezen er dus voor om over te stappen naar e-sigaretten. e-sigaretten staan voor elektrische sigaretten. Voor het roken ervan heb je E Liquid nodig.  E Liquid is een vloeistof die in een e-sigaret gevaporiseerd wordt. Wij kopen verschillende soorten E Liquid, wij hebben een assortiment met daarin maar liefst meer dan 600 verschillende soorten smaken. Ben je op zoek naar je persoonlijke favoriet? Dan kun je hier misschien je hobby van maken, zoals de meeste doen. E Liquid heb je in allemaal verschillende smaken, kracht en kwaliteit. De meest populaire smaak nu is tabak, omdat veel rokers zijn overgestapt op e-sigaretten.

ingrediënten E Liquid

E Liquid bestaat uit VG en PG. VG staat voor plantaardige glycerine en PG voor propyleen glycol. Plantaardige glycerine zorgt ervoor wordt gebruikt om smaak en damp te creëren, propyleen glycol wordt gebruikt om throathit te creëren. De meeste mensen vinden het fijn om een mix van deze twee te maken zodat smaak en damp goed combineren. Daarnaast zit er soms ook nog eens nicotine in. Dit ligt aan of je nicotinevrije liquid wilt of niet.

Assortiment E Liquid

Het meest verkochte in ons assortiment is E Liquid van ons huismerk, het is ook mogelijk om liquid van andere merken te verkrijgen. Wij hebben de beste soorten liquid tegen een lage prijs. Dit is mogelijk doordat wij alles zelf direct inkopen en dit dus niet doen via een tussenpersoon.