12 juni 2024
Elektrische bakfiets

Dolly is er voor ieder weertype

Weer of geen weer en harde wind maakt voor de Elektrische bakfiets van Dolly niet uit. Even de kinderen naar school brengen of gezellig een ritje in je vrije tijd is voor de fiets met de krachtige cargo motor van 450Wh geen probleem. Soepel en vlot beweeg je door het drukke stadsverkeer heen, of neem je met speels gemak landweggetjes met wind tegen. Dolly betekent kwaliteit en veiligheid voor zowel de bestuurder als de kinderen of materialen die je in de bak vervoert.

Iedereen kan Dolly besturen

Elektrische bakfiets

Je hoeft geen natuurtalent te zijn om een Elektrische bakfiets van Dolly te kunnen besturen, jong of oud iedereen kan de fiets besturen, bochten nemen en de wendbaarheid is één van de sterke kanten. Wind tegen of een steile weg op fietsen is met de sterke cargo motor geen enkel probleem. De bak is uitgevoerd in dubbelwandig kunststof, want veiligheid moet op de eerste plaats staan bij het vervoeren van kinderen. Mooie afgeronde hoeken en brede randen maken de bak comfortabel om erin te zitten.

Steel de show op de weg

Elektrische bakfiets

Een Elektrische bakfiets is niet alleen een prettig en snel vervoermiddel, met Dolly steel je ook de show op de weg. De bakfiets is niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook voor het oog een leuke verschijning. Vlotte uitstraling van de fiets en een moderne veilige bak maken de bakfiets leuk en trendy om te zien. De tijden van een houten bak met een lomp model fiets zijn dankzij Dolly voorbij. De kunststof bak is bestand tegen alle weersinvloeden, gegarandeerd jaren fietsplezier.