22 mei 2024

De functie van administratief medewerker

Jullie zitten natuurlijk met de vraag waar de functie van administratief medewerker uit bestaat. De functie bestaat uit het volgende:

–        Commercieel medewerkers binnendienst
–        Personeelsmanager
–        Boekhoudkundig medewerker
–        Medewerker van de crediteurenadministratie

Binnen de functie van administratief medewerker zijn diverse specialismen. Zo heb je: secretaresse, financieel administratief medewerker en commercieel administratief medewerker.

Werkgelegenheid (de funcite administratief medewerker)

Het fijne is dat er overal  vraag is naar administratief medewerkers. Nederland telt ruim 1,2 miljoen administratief medewerkers. Dat is een flink aantal. Om precies te zijn is dit 17% van de totale werkgelegenheid in ons land. Je bent daarom zo goed als verzekerd van een goede baan, waarbij je goed betaald krijgt.

Nadat ik mijn opleiding had gehaald heb ik direct aan baan gekregen. Inmiddels ben ik hier al twee jaar werkzaam en ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. Dit is van groot belang als je een vaste baan hebt. Het is natuurlijk fijn als je goed betaald krijgt, maar een fijne werkplek maakt het allemaal een stuk gemakkelijker. Het is daarom ook echt een aanrader om goed te kijken welke functie en werkgever bij jou past. De functie van administratief medewerker is erg breed, dus moet je ervoor zorgen dat jij jouw specialisme op de juiste plek legt. Tijdens de opleiding gaan zij hier verder op in.

Voor meer informatie kan je te allen tijde contact opnemen met Fabius opleidingen. Zij staan je graag te woord om passend advies te geven. Dit kan via de mail en telefonisch.