13 juni 2024
Iboya Training

De beste personal trainer in Amsterdam?

Een goede personal trainer in Amsterdam is heel belangrijk voor de mens. Zeker nu mensen veel vaker hele lange tijd achter elkaar in hun stoel zitten. Ook is het heel belangrijk dat je postuur goed blijft. Dit kan namelijk veel rugklachten veroorzaken. Deze rugklachten zorgen ervoor dat deze mensen in de toekomst last krijgen bij lopen of wat dan ook. Ook is het belangrijk dat een balans in het lichaam is tussen hormonen en organen. Als deze balans er niet is kan dit grote gevolgen hebben op je lichaam, omdat jouw organen niet weten wat ze nodig hebben, omdat hormonen ervoor zorgt dat informatie wordt doorgegeven en taken worden uitgevoerd.

Iboya is een personal trainer in Amsterdam

Hoe werken hormonen

Hormonen worden gezien als de mail van je lichaam. Als je brein informatie wilt sturen naar een orgaan doet deze dat door middel van hormonen. Een goed voorbeeld is als je in het ijskoude water springt. Je zenuwen voelen kou en sturen dit door naar de hersenen. De hersenen geeft dan via hormonen de opdracht aan je organen om al het bloed daarheen te loodsen en zo krijg je koude handen. Jouw bloed gaat naar je organen en weg uit je handen en voeten.

De juiste balans

Om te zorgen dat je optimaal werkt en om te zorgen dat je lichaam maximaal presteert is het heel belangrijk om een goede balans te maken in je lichaam. Hier kan Iboya voor zorgen. Als je wilt zorgen dat je optimaal te werk kunt gaan is het zo dat deze personal trainer Amsterdam je gaat helpen.