25 juli 2024
Logo-PT-Room

De beste personal coach Rotterdam is PT Room B.V.

U bent op zoek naar een personal coach Rotterdam die u de beste trainingen en oefeningen kan verzorgen? Dan bent u bij PT Room B.V. op het juiste adres. PT Room B.V. is namelijk een sportschool die gefocust is op het geven van lessen door middel van personal trainers. Dit doen ze dan al voor vele jaren waardoor het door de jaren heen het een makkelijk klus is geworden om vele mensen te helpen met hun fysieke doelen. 

PT-ROOM

Mijn ervaring met PT Room B.V.

Mijn ervaring met PT Room B.V. is zeer goed. Zo heb ik lang niet meer gesport en begin ik dit nu wel te merken aan mijn gezondheid. Ik heb zelf ook geen fysiek intensief werk waardoor de extra kilootjes er snel bij zijn gekomen. Ik heb uiteindelijk toch de beslissing genomen om weer te gaan sporten zodat ik weer een betere gezondheid zou krijgen. Zo ben ik op het internet gaan zoeken naar goede sportscholen bij mij in de buurt en zo ben ik na het lezen van vele positieve recensies uitgekomen op PT Room B.V. De site van dit bedrijf is zeer goed en daardoor heb ik veel informatie kunnen krijgen over dit bedrijf. Zo heb ik uiteindelijk contact gelegd en heb ik meteen een paar lessen ingepland. Deze lessen waren zeer goed voor mij en op het moment neem ik nog steeds lessen bij PT Room B.V. omdat ik hier een goed resultaat heb behaald in een zeer korte tijd.