12 juni 2024
Resultaat

Afvallen in Nijmegen: zo lukt het wel

Na zoveel pogingen tot afvallen in Nijmegen heb ik nu echt besloten om het roer om te gooien. Minder eten en vooral meer bewegen. Ik ben ook tot de conclusie gekomen dat het me niet lukt zonder begeleiding. Ik heb al zoveel sportscholen geprobeerd en het komt er altijd op neer dat ik mijn motivatie verlies omdat het resultaat uitblijft. Of het gaat me in elk geval niet snel genoeg. Dit kan natuurlijk aan een heleboel dingen liggen maar het zorgde wel voor een gevoel van falen dat het weer niet was gelukt.

Afvallen in Nijmegen

Afvallen in Nijmegen met behulp van een personal trainer

Om het afvallen in Nijmegen nu wel te laten slagen heb ik contact gezocht met een personal trainer. Bij Target Personal Training bieden ze namelijk een zogenaamde lifestyle change aan. Want afvallen gaat om veel meer dan alleen minder eten en meer bewegen. Je moet echt je hele levensstijl aanpassen. Daarom krijg je bij hen ook voedingsadvies en krijg je ook advies over slaap en stress. Want ook dit zijn factoren die overgewicht in de hand kunnen werken en het afvallen kunnen belemmeren.

Begeleding

Advies op maat

Ik sport nu inmiddels een paar maanden bij Target Personal Training en ik heb echt veel aan hun adviezen. Bovendien merk ik dat het op maat gemaakte trainingsschema echt goed past bij mij en bij mijn doel. Het is vol te houden maar wel uitdagend. Bovendien zorgt mijn coach ervoor dat ik niet opgeef. Hij houdt mij gemotiveerd en zorgt er ook voor dat ik net dat stapje extra zet. Elke training is afwisselend en uitdagend en ik ga altijd met een voldaan gevoel naar huis. En het allerbelangrijkste, ik zie echt resultaat! Op de weegschaal maar ook in centimeter. Ik zit beter in mijn vel en ben een stuk fitter en dat straal ik ook uit. Ik ben dus erg blij dat ik de stap heb gezet.