12 juni 2024

Museum arrangementen in het museum van René Lalique

Musee Lalique

In het Lalique Museum vindt je werken van René Lalique. Hij is een bekende Franse kunstenaar die bekend staat om zijn prachtige glaswerken en juwelen. Ook heeft hij een parfumindustrie vervaardigd. De werken van René Lalique is zeer gevarieerd en daarom het museum automatisch ook. Jij als klant kan kiezen voor bepaalde museum arrangementen. Je kan gebruik maken van een prosecco museum arrangement.
Daarnaast kunt u gebruik maken van een museum arrangement met een luxe lunch met als kosten €37,50. De kosten van een museum arrangement met een prosecco maar zonder luxe lunch  bedragen €17,50.

Als je kiest voor het museum arrangement met luxe lunch, dan zal je ontvangen worden in de concertzaal waar je een prosecco krijgt en een lezing van de conservator. Zie de site https://www.musee-lalique.nl/museum-arrangement-in-het-lalique-museum/ voor meer informatie van de museum arrangementen.

Mijn ervaring

Mijn ervaring met de museum arrangementen van Musee Lalique is positief. Ik koos voor de luxe lunch met prosecco museum arrangement van €37.50. Een lekkere lunch in de bloementuin en vooraf een mooie lezing van de conservator. Hij vertelde allerlei dingen over René Lalique, bijvoorbeeld over de kunstobjecten en het leven van de man.Het was een interessante en geslaagde dag! Ik adviseer mensen die geïnteresseerd zijn in kunst om een keer langs dit mooie museum te gaan! Voor mij was dit een onvergetelijke dag met mooie herinneringen.