22 mei 2024

Lyric is het allerkleinste hoortoestel ter wereld

Lyric is het allerkleinste hoortoestel ter wereld en volledig onzichtbaar. Het toestel heeft een batterij ter grootte van een rijstkorrel. Het appraatje is er voor mensen die kampen met gehoorproblemen. Het is dé oplossing om beter te horen, zonder dat de buitenwereld ziet dat u een gehoorapparaatje draagt. Lyric is de contactlens voor uw oor.

Een hoortoestel dat u dag en nacht kunt dragen

Lyric blijft continu in het oor zitten en wordt tot vlak voor het trommelvlies geplaatst. U kunt het hoortoestel een paar maanden dragen zonder dat u de batterij hoeft te vervangen. Bovendien heeft het hoortoestel vochtbescherming. Het maakt niet uit of u naar de supermarkt gaat, op de sportschool bent of klanten ontmoet. Met het apparaatje hoort u alles wat u moet horen. Lyric is zo licht en comfortabel dat u het zelfs vergeet dat u een gehoorapparaat draagt.

Interesse in een Lyric hoortoestel?

Interesse in een Lyric hoortoestel? Een gecertificeerd Lyric Partner kan u meer vertellen over de mogelijkheden van dit onzichtbare hoortoestel. Als u het hoortoestel aanschaft dan is dit op basis van een jaarcontract. De eerste dertig dagen van het contract kunt u Lyric vrijblijvend testen.