13 juni 2024
G4s veiligheids-trainingen

G4s veiligheids-trainingen zoals BHV volgen

G4s veiligheids-trainingen volgen is een verstandige keuze voor jouw bedrijf. Voor ieder bedrijf dat één of meerdere personen in dienst heeft is een BHV een verplichting. Dit omdat er bij een incident iemand met een bedrijfshulpverlening certificaat aanwezig moet zijn om hulp te kunnen bieden. De trainingen die dit bedrijf biedt, zijn heel professioneel en worden gegeven door gespecialiseerde instructeurs. Ook worden deze gegeven op eigen trainingslocaties, die allemaal zijn ingericht op een realistische omgeving. Er zijn meerdere locaties door heel Nederland waar jij de bedrijfshulpverlening cursus kan volgen. Deze kan jij op de website van dit bedrijf vinden.

G4s veiligheids-trainingen

G4s veiligheids-trainingen als basis of herhaling

Bij dit bedrijf kan jij terecht voor meerdere soorten cursussen. Zo is er voor BHV een basis training en een herhalingstraining. Personeel dat voor het eerst deze cursus gaan volgen beginnen bij de basis. Deze duurt twee dagen en wordt er een geleerd om een professionele bedrijfshulpverlener te worden. Het personeel dat al voorzien is van een certificaat, kunnen een herhalingcursus volgen. Deze duurt één dag. Ook is het mogelijk om een bedrijfshulpverlening training op locatie te nemen. Dan komen de gespecialiseerde instructeurs met een compleet ingericht voertuig of een ingerichte trailers bij jouw bedrijf.

G4s veiligheids-trainingen

In-Company training

Zelf heb ik voor mijn personeel een in-company training gekozen. Zo leren mijn werknemers verschillende scenario’s op hun eigen locatie. Dit sprak mij er gaan, omdat het dan veel realistische is. De instructeurs hebben mijn werknemers geleerd over de mogelijke incidenten binnen mijn bedrijf. Het personeel was zeer tevreden over de kwaliteit van de BHV cursus. Zij hebben veel geleerd en hebben allemaal het certificaat gehaald. Zij weten nu hoe zij om moeten gaan met een calamiteit. Ieder jaar laat ik hen nu een herhalingstraining volgen via dit bedrijf. Kijk eens op de website voor de mogelijkheden van G4s veiligheids-trainingen.