12 juni 2024
Sport

Fitness in Rotterdam met goede begeleiding

Ben jij op zoek naar een sportschool voor fitness in Rotterdam? Dan ben je bij FreeWerkt aan het juiste adres. Freewerkt is namelijk gespecialiseerd in krachttraining om zo een fit en gezond lichaam te krijgen met een goed figuur en een uitstekende conditie.

Fitness in Rotterdam

Werk aan kracht en conditie met fitness in Rotterdam bij FreeWerkt

Fitness in Rotterdam bij Freewerkt kenmerkt zich door de goede begeleiding. Op basis van jouw wensen en doelen wordt een persoonlijk plan opgesteld om zo tot het beste resultaat te komen. Dit plan bevat 5 belangrijke pijlers: je doel, de training, rust, voeding en mentale training. Al deze pijlers zijn belangrijk. Het draait dus niet alleen om keihard trainen.

Fit

Verschillende trainingen op jouw doel te behalen

Om jouw doel te behalen kun je diverse trainingen volgen. Denk aan de Power Workout waarbij je lekker in de buitenlucht gaat trainen met een uitdagend circuit. Of kies voor de small group trainingen waarbij je met een klein groepje aan een bepaald doel werkt. Zo is er bijvoorbeeld een billen workout en een core training. Je trainer helpt je om een goede keuze te maken welke training het beste past bij jou en jouw doel. Dit wordt ook in het persoonlijk plan beschreven.

Minder risico op blessures

Doordat de begeleiding zo goed is, loop je minder risico op blessures. Er wordt namelijk heel goed gelet dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert en spieren en gewrichten niet te veel worden belast. Zo kun je ongelukken en blessures voorkomen. Bovendien behaal je daarmee ook het beste resultaat. Er zijn verschillende abonnementen met verschillende pakketten. Op de website worden deze beschreven en kun je per pakket de inhoud en prijs bekijken. Zo kun je zelf bepalen welk lespakket het beste bij jou past. Natuurlijk kun je ook altijd een persoonlijk gesprek aanvragen om zo samen te bekijken hoe jij jouw doel het beste kunt bereiken.